Anderen vertellen....

"Marloes ken ik als bevlogen collega met hart voor de zaak!
Zeker op het gebied van sociale- en emotionele veiligheid is zij deskundig en weet van doorpakken. Zij is van belang geweest voor het team van Bs. Pater van der Geld betreffende het sociale- en emotionele veiligheidsbeleid. De praktische scholing met betrekking tot ‘Gesprek zonder schuldvraag’ en rond ‘Zelfbeeld/zelfvertrouwen’ was zeker helpend en bevorderend in het handelen van de teamleden."

Frank van Maldegem, schoolleider Bs. Pater van der Geld Waalwijk

"Marloes heb ik leren kennen als een gepassioneerd leerkracht. Gaandeweg heeft zij zich ontwikkeld als een deskundige op het gebied van zorg. Haar expertise op het gebied van sociale veiligheid is groot. Een belangrijk thema dat op elke school relevant is. Vanuit haar persoonlijke professionaliteit werkt zij binnen teams aan de ontwikkeling van de sociaal-emotionele competenties van leerlingen en andere betrokken. Zij volgt daarin een actief proces, wat leidt tot verdieping in kennis, in inzicht en oordeelsvorming."

Floor Wouters, Intern begeleider basisschool Pieter Wijten Waalwijk

" Hoi Marloes,
Namens ons team wil ik jou hartelijk bedanken voor de inspirerende workshop over 'gesprek zonder schuldvraag'. Iedereen heeft er heel enthousiast op gereageerd. Het was praktijkgericht en daar houden wij van.
Bedankt!!"

Jacqueline Brekelmans, Anti-Pestcoördinator basisschool Kinderboom Kaatsheuvel

"Marloes was heel aardig en enthousiast. Soms kon ze heel serieus zijn maar we hebben ook veel lol gehad tijdens de trainingen. Ze geeft hele goede tips en snapt hoe het voelt om gepest te worden. Ze probeert je echt te helpen."

Julian, 9 jaar

" Wat een TOP training. We zien echt verschil bij onze dochter. Fijn dat wij als ouders ook zo betrokken worden.
Als gezin staan we sterker en dat door onze kleine kanjer!

Ouders, na ouderavond van de Sta Sterk Training

"Ik vond de training heel leuk en leerzaam. Het was fijn om te zien dat ik niet de enige ben die gepest wordt. Het was leuk om samen te werken. Ik heb heel veel geleerd en kan nu voor mezelf opkomen en zeggen waar ik last van heb. Ik heb er echt voor geoefend. En nu ga ik dit ook blijven doen!

Sanne, 10 jaar, over Sta Sterk Training

" Mooi dat school zo nauw betrokken wordt bij de training!"

Leerkracht, na ouderavond van de Sta Sterk Training

Ik vind het heel leuk als jij ook jouw ervaring wilt delen!

Schrijf jouw ervaring hieronder en ik zal hem op de site plaatsen.

Vul alstublieft een bericht in.

Kwaliteiten Marloes

Contactgegevens

Tel. 06 55 82 71 50 
marloes@marloeszie.nl